epanastasi-tis-dialektikis_th

Η πνευματική αναγέννηση είναι το αποτέλεσμα του Τέλειου Γάμου. «Ενός όντος που αγαπά περισσότερο και ενός άλλου που αγαπά καλύτερα» «Για να υπάρχει πραγματική αγάπη, χρειάζεται να λατρεύονται ο άνδρας κι η γυναίκα σ’ όλα τα εφτά μεγάλα κοσμικά επίπεδα. Για να υπάρχει αγάπη χρειάζεται να υπάρχει μια πραγματική μετάληψη των ψυχών στις τρεις σφαίρες της Σκέψης, της Συγκίνησης και της Θέλησης. Όταν τα δύο όντα δονούνται αρμονικά στις σκέψεις, συγκινήσεις και θελήσεις τους, τότε ο Τέλειος Γάμος πραγματοποιείται στα εφτά επίπεδα της Κοσμικής Συνείδησης». Σ’ αυτό το βιβλίο ο αξιοσέβαστος Δ. Σαμαέλ μας αποκαλύπτει το κλειδί της ριζικής απελευθέρωσης από «αυτόν τον κόσμο των δακρύων», βγαλμένο μέσα από τη μυστικιστική εμπειρία των αιώνων. Ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει: « Εμείς δεν είμαστε ενάντια σε καμία θρησκεία, σχολή, αίρεση, τάγμα ή αδελφότητα, γιατί ξέρουμε ότι όλες οι μυστικιστικές μορφές είναι εκδηλώσεις της μεγάλης παγκόσμιας, κοσμικής κι άπειρης Θρησκείας που υπάρχει ανεκδήλωτη σ’ οποιοδήποτε άτομο του Κόσμου. Εμείς διδάσκουμε απλώς τη Σύνθεση όλων των θρησκειών, σχολών, ταγμάτων, αδελφοτήτων και πεποιθήσεων. Η δική μας διδασκαλία είναι η διδασκαλία της Σύνθεσης ».

 

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΑΜΟΣ - ΤΟ ΣΕΞ & ΤΟ ΦΙΛΙ

Ο μεγάλος Λάμα γιατρός Μάρτες Λόμπσα Ράμπα μιλώντας για την Κουνταλίνι, λέει τα ακόλουθα:

«Με τον πλήρη έλεγχο της δύναμης του Φιδιού μπορεί να επιτευχθεί οποιοδήποτε πράγμα. Μπορεί κάποιος να κινήσει βουνά, ή να περπατήσει πάνω στο νερό, ή να πετάξει, ή να θαφτεί στη γη σε μια σφραγισμένη κάμαρα από την οποία μπορεί να φύγει σ’ οποιονδήποτε ορισμένο χρόνο.

»Οι γέροι Ιερείς ήξεραν ότι κάτω από μερικές συνθήκες η αύρα μπορεί να φανεί. Ήξεραν ότι η Κουνταλίνι μπορεί να αφυπνιστεί με το σεξ.

»Η δύναμη της Κουνταλίνι περιτυλιγμένης κάτω, είναι μια φοβερή δύναμη. Μοιάζει με το ελατήριο ενός ρολογιού λόγω της μορφής με την οποία περιτυλίγεται. Σαν το ελατήριο του ρολογιού που ξεπετιέται, μπορεί να βλάψει όταν ξετυλιχτεί ξαφνικά. (Για κείνους που κάνουν το έγκλημα να χύνουν το σπέρμα).

»Αυτή η ιδιαίτερη δύναμη εντοπίζεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης, μέρος της οποίας βρίσκεται σε δραστηριότητα μέσα στα γεννητικά όργανα. Οι Ανατολικοί το αναγνωρίζουν αυτό. Μερικοί Ινδοί χρησιμοποιούν το σεξ στις θρησκευτικές τελετουργίες τους. Αυτοί χρησιμοποιούν μια διαφορετική μορφή εκδήλωσης του σεξ (σεξουαλική μαγεία) και μια διαφορετική στάση του σεξ για να καταφέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα και τα έχουν καταφέρει. Οι αρχαίοι, αιώνες και αιώνες πίσω, σεβάστηκαν το σεξ. Αυτοί έφτασαν στη Φαλλική λατρεία. Στους ναούς υπήρχαν μερικές τελετουργίες που παρακινούσαν την Κουνταλίνι, πράγμα που προμήθευε διόραση, τηλεπάθεια και πολλές άλλες εσωτεριστικές δυνάμεις.

»Το σεξ χρησιμοποιημένο με προσοχή και σε συγκεκριμένη μορφή στην αγάπη, μπορεί να φτάσει μερικές δονήσεις. Μπορεί να προκαλεί αυτό που οι Ανατολικοί ονομάζουν το άνοιγμα του Λουλουδιού του Λωτού και να περιλαμβάνει τον Κόσμο των Πνευμάτων. Μπορεί να προκαλεί την ανάβλυση της Κουνταλίνι και την αφύπνιση μερικών κέντρων, όμως ποτέ δεν θα έπρεπε να κάνουμε κατάχρηση του σεξ και της Κουνταλίνι. Ο καθένας πρέπει να συμπληρώνει και να βοηθά τον άλλο. Εκείνες οι θρησκείες που λένε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει σεξ μεταξύ του άντρα και της γυναίκας είναι τραγικά λανθασμένες.

Αυτές οι θρησκείες που λένε ότι δεν πρέπει να έχει κάποιος σεξουαλικές εμπειρίες, προσπαθούν να πνίξουν την Ατομική Εξέλιξη και την Εξέλιξη της Φυλής. Ας δούμε ένα παράδειγμα: Στο Μαγνητισμό αποκτάται μια Μαγνητική δύναμη τοποθετώντας τα μόρια της ουσίας να κατευθύνονται σε ένα ορισμένο σημείο. Δηλαδή, κανονικά, σ’ ένα κομμάτι σιδήρου, όλα τα μόρια βρίσκονται σ’ οποιαδήποτε κατεύθυνση σαν ένα απείθαρχο πλήθος. Μπορούν να μαζεύονται τυχαία, όμως όταν εφαρμόζεται μια ορισμένη δύναμη (στην περίπτωση του σιδήρου μια μαγνητική δύναμη), όλα τα μόρια βλέπουν προς μια κατεύθυνση κι έτσι αποκτάται η μαγνητική δύναμη χωρίς την οποία δεν θα υπήρχε ραδιόφωνο ή ηλεκτρισμός, χωρίς την οποία δεν θα είχαμε δρόμους ή μεταφορές, σιδηρόδρομους ή ακόμα αερομεταφορές.

Όταν το ανθρώπινο ον αφυπνίσει την Κουνταλίνι, όταν το Φίδι της φωτιάς αρχίσει να ζει, τα μόρια του σώματος κατευθύνονται όλα προς μία κατεύθυνση, γιατί όταν η δύναμη της Κουνταλίνι αφυπνίζεται, έχει αποκτήσει αυτό το αποτέλεσμα. Τότε, το ανθρώπινο σώμα αρχίζει να δονείται από υγεία, γίνεται δυνατό στη γνώση, μπορεί να τα δει όλα.

Υπάρχουν μερικές μέθοδοι (ταντρτκές στάσεις) για να αφυπνίσουμε την Κουνταλίνι τελείως. (Στο Kama Kalpa βρίσκονται όλες αυτές οι σεξουαλικές στάσεις). Όμως αυτό δεν πρέπει να γίνεται παρά μόνο με εκείνους τους πραγματικά ικανούς γι' αυτό, λόγω της άπειρης δύναμης κι επικράτησης που αυτή η αφύπνιση μας προσφέρει πάνω στους άλλους και γιατί μπορεί να κάνει κανείς κατάχρηση της δύναμης και να τη χρησιμοποιεί για το κακό. Όμως η Κουνταλίνι μπορεί να αφυπνιστεί μερικώς (και τελείως) και μπορεί να ζωντανέψει με την αγάπη μερικά κέντρα μέσα σ’ ένα γάμο. Με την πραγματική εσώτερη έκσταση, τα μόρια του σώματος κατευθύνονται με τέτοιο τρόπο, που πολλά από αυτά βλέπουν σε μια μόνη κατεύθυνση. Γι' αυτόν το λόγο αυτοί οι άνθρωποι αναπτύσσουν μεγάλη δυναμική εξουσία.

Όταν αλλάζουν όλη η ψεύτικη μετριοφροσύνη κι όλες οι ψεύτικες διδασκαλίες γύρω από το σεξ, ο άνθρωπος θα φτάσει άλλη μια φορά στο πραγματικό του Είναι. Άλλη μια φορά θα μπορεί ο άνθρωπος να επιστρέψει στη θέση του σαν αστρικός ταξιδιώτης».

Η Φαλλική λατρεία είναι τόσο αρχαία όσο ο κόσμος. Έτσι είναι πώς το έχει καταλάβει ο μεγάλος Θιβετιανός Λάμα Μάρτες Λόμπσα Ράμπα. Το σεξ πρέπει να βοηθάει την Κουνταλίνι κι η Κουνταλίνι πρέπει να βοηθάει το σεξ. Δεν πρέπει κανείς να κάνει κατάχρηση του σεξ ούτε της Κουνταλίνι. Εκείνοι που αρχίζουν με τη Φαλλική λατρεία, πρέπει να εξασκούν μια μόνο φορά τη μέρα. Εκείνοι που έχουν φτάσει στη βουδική κατάσταση, μια φορά τη βδομάδα, κι εκείνοι που φτάνουν τη Βενούστα μύηση, μοναδικά μια φορά το μήνα. Ένα είναι θετικό. Δύο είναι αρνητικό. Πρέπει να εξασκείται μόνο μια φορά τη νύχτα. Δεν πρέπει να εξασκείται δυο φορές τη νύχτα. Η σκέψη πρέπει να είναι τελείως αγνή και καθαρή.

Ο Μάρτες Λόμπσα Ράμπα, ο μεγαλύτερος μυημένος μάρτυρας αυτού του εικοστού αιώνα λέει:

«Ο άντρας κι η γυναίκα δεν είναι απλώς μια πρωτοπλασματική μάζα, με σάρκα κολλημένη στο σκελετό των κοκάλων. Ο άνθρωπος είναι ή μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Εδώ πάνω στη γη είμαστε απλές κούκλες του δικού μας πνεύματος, αυτού του πνεύματος που κατοικεί προσωρινά στο αστρικό και μαζεύει εμπειρίες διαμέσου του σαρκικού σώματος που είναι η κούκλα, το εργαλείο του αστρικού.

»Οι Φυσιολόγοι κι άλλοι έχουν αναλύσει το ανθρώπινο σώμα και το έχουν ελαττώσει όλο σε μια μάζα από σάρκα και κόκαλα. Μπορούν να συζητούν πάνω σ’ αυτό ή εκείνο το κόκαλο, πάνω στα διάφορα όργανα, όμως όλα αυτά είναι υλικά πράγματα. Δεν έχουν ανακαλύψει, ούτε έχουν προσπαθήσει να ανακαλύψουν τα πιο μυστικά πράγματα, τα άπιαστα πράγματα, τα πράγματα που οι Ινδοί, οι Κινέζοι και οι Θιβετιανοί γνωρίζουν εδώ και αιώνες αιώνων πριν από το Χριστιανισμό.

»Η σπονδυλική στήλη είναι στ' αλήθεια μια σπουδαιότατη δομή. Περιέχει το νωτιαίο μυελό, χωρίς τον οποίο μένει κανείς παράλυτος, χωρίς τον οποίο είναι άχρηστος σαν ανθρώπινο ον. Όμως η σπονδυλική στήλη είναι πιο σπουδαία από όλα αυτά. Για την ακρίβεια, στο κέντρο του σπονδυλικού νεύρου, ο νωτιαίος μυελός είναι ένας αγωγός που εκτείνεται σ’ άλλες διαστάσεις (τέταρτη, πέμπτη, έκτη, κλπ.), είναι ένας αγωγός πάνω στον οποίο η γνωστή σαν Κουνταλίνι δύναμη μπορεί να ταξιδεύει όταν αφυπνιστεί. Στη βάση της σπονδυλικής στήλης βρίσκεται αυτό που οι Ανατολικοί ονομάζουν το Φίδι Φωτιάς. Είναι το κάθισμα της ίδιας της ζωής.

»Στην κοινή Δύση, αυτή η μεγάλη δύναμη βρίσκεται αδρανής, αποκοιμισμένη, περίπου παράλυτη από την αχρηστία. Τωρινά, είναι σαν ένα φίδι τυλιγμένο στη μέση του, ένα φίδι άπειρης εξουσίας, όμως για διάφορους λόγους, (δηλαδή λόγω της αηδιαστικής σεξουαλικής πράξης με εκσπερμάτωση), δεν μπορεί να δραπετεύσει από τα όριά της σήμερα. Αυτή η μυστικιστική αντιπροσωπεία ενός Φιδιού που είναι γνωστό σαν Κουνταλίνι και στους Ανατολικούς, που βρίσκεται αφυπνισμένη, η δύναμη του Φιδιού μπορεί να προχωράει από τον αγωγό του σπονδυλικού νεύρου, να περνάει σε ευθεία γραμμή προς τον εγκέφαλο και πιο πέρα, πολύ πιο πέρα, προς το αστρικό. Σύμφωνα με το πώς προχωράει η ισχυρή δύναμή του, δραστηριοποιεί καθένα από τα τσάκρας ή κέντρα εξουσίας, όπως είναι ο αφαλός, ο λάρυγγας κι άλλα περισσότερα. Όταν αυτά τα κέντρα αφυπνίζονται, το άτομο μετατρέπεται σε ζωτικό, δυνατό, επικρατικό».

Μέχρι εδώ έχουμε σχολιάσει μερικές παραγράφους από το έργο του Μάρτες Λόμπσα Ράμπα με τίτλο "Η Ασημένια Χορδή". Το έχουμε σχολιάσει ιδιαίτερα και ειδικά για να διευκρινίσουμε καλά αυτό που πάνω στην Κουνταλίνι λέει ο μεγάλος Λάμα γιατρός.

Ο Φαλλισμός η αφύπνιση της Κουνταλίνι, η σεξουαλική μαγεία, δεν έχουν κίνδυνο όταν εξασκούνται με ευθύτητα και αγάπη.

Η σεξουαλική μαγεία πρέπει να εξασκείται μόνο μεταξύ του συζύγου και της συζύγου. Εκείνοι που κάνουν κατάχρηση και την εξασκούν με άλλες γυναίκες έξω από το σπίτι τους, αποτυγχάνουν αναπόφευκτα.

 

© 2011 Ινστιτούτο Γνωστικής Ανθρωπολογίας

Top